Een inspiratieloze zomer of toch niet?

Nu we door corona aan huis gekluisterd zitten, lijkt het vieren van een bijzondere gelegenheid of het geven van iets unieks vaak ver weg. Toch zijn dit juist de momenten om ervoor te zorgen dat jij je je medemens niet vergeet. Maar hoe breng je met alle restricties nou een persoonlijke boodschap over? Hoe zorg je ervoor dat iemand zich niet eenzaam en alleen gaat voelen tijdens deze bizarre tijd en wat kan ik voor iemand betekenen nu ik niet persoonlijk bij hem of haar langs kan gaan? Het zijn allemaal vragen die ons de laatste paar maanden toch erg bezig hebben gehouden en waarop het antwoord vaak niet zo eenvoudig is.

Wanneer je online gaat zoeken naar een mogelijkheid om deze boodschap alsnog over te brengen, word je vaak overspoeld met een grote hoeveelheid aan vergelijkbare opties. Niks persoonlijks, vaak massaproductie en helaas toch niet precies wat jij zocht. In dit artikel zullen wij een aantal leuke en persoonlijke opties bespreken die toch vaak eenvoudiger zijn dan gedacht.

De Kaart Dure cadeaus of ingewikkelde uitjes – nee de beste opties zijn vaak de meest eenvoudige! In een tijd waar nagenoeg alle communicatie middels onze telefoon verloopt lijkt de stelling “vroeger was alles beter” wellicht toch nog een kern van waarheid te bevatten. Een mooie kaart met daarop een handgeschreven boodschap is misschien wel de meest tijdloze manier om iemand te laten weten dat jij hem of haar niet vergeten bent. Maar de mogelijkheden met een simpel kaartje zijn eindeloos – wens iemand veel geluk of sterkte, toon de waardering voor jullie vriendschap of neem nog eens contact op met die vriend of vriendin die je al zo lang niet meer hebt gezien of gesproken. Of het nou voor een speciale gelegenheid is of simpelweg omdat het kan, met een kaart creëer jij jouw eigen mooie moment.Een Foto Denk hierbij aan het spreekwoord: één beeld zegt meer dan duizend woorden. Het zal je verbazen hoeveel herinneringen naar boven kunnen komen wanneer jij hem of haar een prachtig plaatje uit het verleden schenkt. Momenten waar jullie samen hard om hebben gelachen, vakanties die jullie stiekem toch nooit zullen vergeten, maar ook andere emotionele momenten die jullie hebben gedeeld – het perfecte plaatje is hierbij nooit een fout cadeau! Nu wij allemaal duizenden foto’s op onze telefoon hebben lijkt het geven van een fysieke foto een verloren kunst, maar neem een mooi lijstje, selecteer jouw beste herinnering en maak het af met een persoonlijke boodschap – het geven van een ervaring was nog nooit zo eenvoudig!


Of Een Mandje Vol Geluk

Je zal er iets meer tijd aan moeten besteden, maar het geeft wel de ultieme creatieve vrijheid – een cadeaupakket met daarin een aantal kleine of grote spulletjes die jou echt aan de ander doen denken. Vaak gaat het hier niet om het cadeau, maar om de boodschap die zoiets met zich mee kan brengen. Haal herinneringen op van vroeger of deel een bijzonder moment dat jullie samen hebben meegemaakt aan de hand van foto’s of verhalen. Het opdoen van inspiratie of het beginnen aan een dergelijk pakket blijkt toch vaak een van de belangrijkste bronnen van frustratie te zijn. Om dit te voorkomen zijn hier de drie basisregels die voor ieder pakket gelden: Keep It Simple – ga geen dure of ingewikkelde cadeaus kopen om het pakket maar aan te kleden. Vaak zit de schoonheid in de eenvoud van een pakket. Keep It Personal – je kan van alles gaan toevoegen wat jij zelf helemaal geweldig vindt maar gaat dit de ander ook echt blij maken? Kijk naar hobby’s, ervaringen of gebeurtenissen in het afgelopen jaar en probeer met de losse artikelen een verhaal te creëren. Keep It Together – de belangrijkste regel bij het geven van een mooi pakket: blijf rustig! Veel mensen raken volledig in de stress wanneer het op het geven van een cadeau aankomt. Denk eraan dat de boodschap het belangrijkste is en dat het gekozen pakket deze boodschap moet kunnen uitdragen.


Wil je nog wat meer inspiratie of ben je op zoek naar een mooi passend cadeaupakket wat volledig te personaliseren valt? Kijk anders eens op onze webshop of stuur ons een bericht – wij staan klaar om ook jullie moment compleet te maken! Een cadeaupakket voor hem of haar, voor jong en oud en voor iedere gelegenheid - la Polilla!

17 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven