De nachtvlinder vliegt uit – het ontstaan van La Polilla.

Al sinds jongs af aan heb ik interesse gehad in de creatieve kant van het leven. Iedere gelegenheid moest speciaal zijn, ieder cadeau betekenisvol en aan iedere gebeurtenis moest ik mijn eigen invulling geven. Combineer dit met het feit dat ik perfectionistisch ben aangelegd en dan kom je al snel tot de conclusie dat het geven van een cadeau of het plannen van een evenement niet zo eenvoudig is. Ik kom uit een redelijk grote en hechte familie, waarbij aangelegenheden zoals verjaardagen, een housewarming, bruiloften of andere bijeenkomsten toch regelmatig voorkomen. Het was zeer lastig om iedere keer uniek te blijven met een geven van een presentje. Een cadeaubon of het standaard “envelopje” vond ik vreselijk afgezaagd en daarom kon ik vaak uren spenderen aan het bedenken van het perfecte cadeau. Het blijven zoeken en uitdagen van mezelf in het verzinnen van nieuwe cadeaus of nieuwe manieren om iemand te verrassen heeft ervoor gezorgd dat ik hier veel ervaring in heb opgedaan.


Een aantal jaren later is deze drang nog steeds aanwezig en heeft het zich omgevormd tot een passie die ik ook graag in het dagelijkse leven naar voren wil laten komen. Om te ontdekken of ik van mijn passie mijn werk kon maken besloot ik een hele tijd geleden om de mogelijkheden eens nader uit te gaan werken. Wat blijkt is dat er genoeg leuke mogelijkheden zijn om ook andere mensen blij te maken en om hen te helpen in hun zoektocht naar het perfecte cadeau! Ook zie je dat veel mensen op zoek zijn naar iets unieks, maar vaak niet weten waar ze het kunnen geven of overspoeld worden met een grote hoeveelheid aan exact dezelfde keuzes.


Wij leven in een tijd waar alles massaproductie is en zo goedkoop en simpel mogelijk wordt aangeboden. Weg is de eigen creativiteit, het unieke en persoonlijke aan een cadeau en daarmee is ook de boodschap van het geven een stuk minder leuk geworden. Met La Polilla, oftewel de nachtvlinder, probeer ik in deze tijd juist hierin het verschil te maken. De naam is voortgekomen uit de veelzijdigheid van dit beestje aangezien deze in alle kleuren, maten en vormen te vinden is. Deze veelzijdigheid ga ik ook tot uitdrukking laten komen in mijn cadeaupakketten, welke allemaal een boodschap moeten voortbrengen maar tegelijk ook uniek en persoonlijk moeten zijn. Ik hoop hiermee de zoektocht van velen wat eenvoudiger te maken want laten we eerlijk zijn – wij worden allemaal blij als wij een mooi en attent cadeau krijgen.


Ik help je graag met het samenstellen en ontwerpen van jouw persoonlijke moment. Kijk voor wat inspiratie eens op de webshop of neem gerust contact met mij op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven